Welcome to Our Support Center

How Can We Help You

Du har 28 dage til at returnere en vare for en refusion eller ombytning. For at returnere din ordre bedes du besøge vores returneringsportal og følge trinene for at oprette en returseddel: https://superdry.returns.international/

Indtast dit ordrenummer, der normalt begynder med SUPERDRYDK og enten din e-mailadresse, dit postnummer eller de sidste 4 cifre i dit telefonnummer.

Vælg de varer, du ønsker at returnere, samt årsagen til returneringen. Vi kan kun ombytte den samme vare i en anden størrelse eller farve. Hvis du gerne vil have en anden vare, skal du anmode om en refundering og afgive en ny ordre.

Returnering er ikke gratis, når du returnerer din onlineordre fra Danmark. Der er to måder at returnere din onlineordre hos os.

1.       Først og fremmest skal du bruge følgende link for at få adgang til vores brugervenlige returneringsportal: https://superdry.returns.international/

2.       Du har derefter to valgmuligheder:

–        Returner via PostNord, og betal 8.50 euro ved retur fra Danmark. Du skal blot følge trinene for at behandle din betaling og udskrive den forudbetalte returseddel og aflevere den til en af deres pakkebutikker.

ELLER

–        Send varerne retur med en kurer efter eget valg. Bemærk venligst, at du skal afregne direkte med dem.

Når din ordre er modtaget på vores lager i Belgien, vil returneringen blive behandlet inden for 10 hverdage.